Временни интериорни врати

Временните интериорни врати се явяват неразделна част от строителството. Строителите, с цел икономия, монтират обикновени временни врати в нови сгради или офиси, които се правят при стриктно спазване на технологията и евентуално могат да бъдат експлоатирани или заменени от новите собственици на помещенията.

В зависимост от местоположението и предназначението на стаите временните интериорни врати могат да бъдат ламинирани с PVC покритие, боядисани или подходящи за боядисване. Производството на метални временни врати дава възможност да се монтират на входа на сградата, авариен изход, и т.н. Използването на временни врати е широко популярно.

Те се монтират в следните случаи:
• По време на ремонта
• Ако старата врата не може да се ползва повече (до покупката на нова врата)
• Ако старата врата е дадена на ремонт
• При строене на къща.

 За летни вили и за къщи извън града, временните врати са основни, те са на ниска цена и служат в продължение на много години. Врати със същата конструкция могат да се видят в складове, сервизни помещения, работни места. Такива изделия са незаменими и в тавански помещения, мазета, офиси.

Предимства
• Ниска цена
• Екологичност
• Липса на токсични материали
• Лесен монтаж

 Особености в производството За металните врати се създава метален профил, който се вкарва в твърда и издръжлива материя с антикорозионно покритие. В допълнение, на вратата може да бъде оборудвана с аксесоари: брави, панти. За въвеждане за временно ползване в апартамента входните врати са облицовани от едната страна. Тази структура спомага за подобряване на топло и шумоизолацията. Повечето временни интериорни врати са покрити с грунд. В допълнение, той укрепва тъканта и я предпазва от външни влияния.

Отличните качества надделяват над праховото покритие. Защитният слой предпазва от повреди и защитава от крадци. Вратите от този вариант не подлежат на механични повреди и температурата не оказва влияние. Винаги можете да поръчате врата с декоративно покритие, което е трудно да се разграничи от масивните врати. Това е MDF ламинатното покритие. Не е устойчиво на атмосферни условия, подходящо е за апартаменти. На пазара има голямо разнообразие в цветове и мотиви, които да придават завършен вид на жилището.

Няма коментари:

Публикуване на коментар