Идеи как да направим дома си уникално място

Домът Ви е уютно и красиво място, но имате чувството, че интериора ви е омръзнал? Лятото е перфектният сезон, за да променим или ремонтираме жилището.
Ще ви дадем няколко идеи как да направите дома си по-различен с няколко малки промени. Замисляли ли сте се, колко са важни вратите за цялостния облик на жилището? Представяме ви няколко начина да освежите дома си, като единствената промяна, която ще направите, е върху вратите.

Вариант 1

Сменяте вратите в жилището, като избирате модели, които са точно обратното на това, което е в момента. Ако сега сте съчетали цвета на вашите интериорни врати с цвета на паркета или дограмата, вече е време да изберете контрастиращ цвят. Една такава промяна би дала съвсем нова визия на жилището.

Вариант 2

Ако скоро сте сменяли вратите в дома си, но все още искате да промените нещо по тях, ето две интересни идеи.

1. Може да променете скучната врата с тапети или стикери. Изберете нещо цветно и весело или нещо класическо и семпло. Този вариант изисква минимални усилия и време, но същевременно би помогнал дома ви да се превърне отново в едно уникално и уютно място.

2. Добавете цветен акцент на вратата. Дори добавянето само на един цветен кант по вратата може да я промени изцяло. Един такъв акцент би освежил дома и би дал различен поглед на целия интериор.

Дали ще изберем смяна на старите врати или просто освежаване на съществуващите, това би внесло разнообразие в цялото жилище. Винаги е добре да се правят промени, които ще ни накарат да се чувстваме много по-добре там, където може би прекарваме една голяма част от ежедневието си. Ако разполагате със заделени средства, винаги е препоръчително да изберете новата врата, но ако нямате, не ви пречи да импровизирате и да създадете нещо уникално, което никой друг няма. А Вие кой вариант избирате?

Няма коментари:

Публикуване на коментар