Временни интериорни врати

Кога и къде се поставят временни врати

В строителните ремонти, понякога са нужни временни вътрешни врати. Икономичен вариант често използван от строителите е монтажът на семпли напълно обикновени врати. Използват се в нови сгради или офиси, като се правят при стриктно спазване на технологията и евентуално могат да бъдат използвани или заменени от новите собственици на помещенията.

В зависимост от местоположението и предназначението на стаите временните интериорни врати често притежават PVC покритие (ламинирано), боядисани са или са подходящи за боядисване. Производството на метални временни врати осигурява свобода да се монтират на входа на сградата, авариен изход, и т.н.

Използването на временни врати е широко популярно:

  •  по време на ремонта;
  •  ако старата врата няма да се ползва (до покупката на нова врата);
  •  ако старата врата е дадена на ремонт;
  •  при строене на къща.

За летни вили и за къщи извън града, временните врати са основни, те са на ниска цена и служат в продължение на много години. Врати със същата конструкция могат да се видят в складове, сервизни помещения, работни места. Такива изделия са незаменими и в тавански помещения, мазета, офиси.

Предимствата на временните врати

  • ниска цена;
  • екологичност;
  • липса на токсични материали;
  • лесен монтаж;

Особености в производството

При вратите от метал се създава метален профил, който се вкарва в твърда и издръжлива материя с антикорозионно покритие. В допълнение вратата може да бъде оборудвана с аксесоари: брави, панти, шпионка. За въвеждане за временно ползване в апартамента входните врати са облицовани от едната страна. Тази структура спомага за подобряване на топло и шумоизолацията. Повечето временни интериорни врати са минати с грунд. В допълнение, той укрепва повърхността и я предпазва от външни влияния.

Отличните качества надделяват при праховото покритие. Защитният слой предпазва от повреди и различни влияния. Вратите от този клас не подлежат на механични повреди и температурата не им оказва влияние. Винаги можете да поръчате врата с декоративно покритие, което е трудно да се разграничи от масивните врати. Това е MDF ламинатното покритие. Но то не е съобразено с атмосферните условия и е приложимо по-скоро за апартаменти. На пазара има голямо разнообразие в цветове и мотиви, които да придават завършен вид на жилището.

Няма коментари:

Публикуване на коментар