Гладките интериорни врати

Външният вид може да бъде подвеждащ. Гладките врати може да изглеждат съвсем просто, но за сметка на това изпъкват с голям набор от възможности за много подобрения в дизайна на Вашия дом. От шарки на истинско дърво, които носят естествени живи тонове в пространството, до най-модерните минималистични модели и цветове, вътрешните гладки врати имат способността да допълнят почти всякакъв вид дизайн.

Дизайнът - привидно прост

Гладките врати са били фаворит в продължение на десетилетия, благодарение на простите линии и универсалността на техните повърхности. Семпли и елегантни, тези интериорни врати се използват като чудесен начин да се въведат стилни идеи, които да се добавят към естетиката на дома Ви. Голяма гама от изчистени съвременни варианти са на разположение, за да може да има най-различни възможности за модерния дом – без значение, дали са в апартамент на петия етаж или вила в провинцията.

Изберете различната визия

Гладките вътрешни врати могат да бъдат приспособени към всякакъв вид дизайн, от най-простия до най-екстравагантния. Голямата гама от предлаганите интериорни изчистени врати предлага зашеметяващ естествен завършек без да е необходима допълнителна украса. Освен това, тези вътрешни врати могат да бъдат боядисвани във всеки цвят или шарка. Те дори могат да бъдат грундирани и украсени със съвременен дизайн, за създаване на интересна фокусна точка в интериора.

Сливане на идеите

Изчистените интериорни врати определено са едни от най-изявените елементи, които могат да се слеят с околните текстури и цветове на всяка стая, а това позволява на другите декорации да заемат централно място.

Чрез подбирането на боя или тапет за обграждащите стени и поставянето на гладка врата в едни и същи цветове, можете да създадете впечатлението за врата, която се слива изцяло, когато крилото ѝ е затворено, за да изостри вниманието към другите детайли във Вашия дом.

Не всяка врата е нужно да се откроява – по-скоро е валидно обратното, колкото по-малко се забелязва е по-добре за визията на стаята. Затова и напълно гладките с изчистени крила модели, биват перфектни, за да отличите някой подбран цвят в стаята и да се откроят различни елементи от интериора.

Няма коментари:

Публикуване на коментар