Идеи как да направим дома си уникално място

Домът Ви е уютно и красиво място, но имате чувството, че интериора Ви е омръзнал? Лятото е перфектният сезон, за да промените или ремонтирате дома си.

Ще Ви насочим с няколко препоръки, как да обновите дома с оригинални, по-различни идеи. Предполагали ли сте, колко необходими са вратите за цялостния облик на жилището? Представяме Ви няколко начина да освежите дома си, като единствената промяна, която ще направите, е върху вратите.

 Вариант 1

Сменяте вратите в жилището, като избирате модели, които са напълно противоположни на тези, които имате към момента. Ако сега сте съчетали цвета на Вашите интериорни врати с цвета на паркета или дограмата, вече е време да изберете контрастиращ цвят. Едно такова обновяване би дало съвсем нова визия на жилището.

 Вариант 2

Ако скоро сте сменяли вратите в дома си, но все още искате да промените нещо по тях, ето две интересни идеи.

  1. Може да променете скучната врата с тапети или стикери. Изберете нещо цветно и весело или нещо класическо и семпло. Този вариант изисква минимални усилия и време, но същевременно би помогнал дома Ви да се превърне отново в едно уникално и уютно място.
  2. Добавете цветен акцент на интериорната врата. Дори прибавянето само на един цветен кант по вратата може да я промени изцяло. Една такава „закачка“ би освежила дома и би дала различен поглед на целия интериор.

Дали ще изберете смяна на старите врати или просто освежаване на съществуващите, това би внесло лекота в цялото жилище. Винаги е добре да се правят промени, които ще Ви накарат да се чувствате много по-добре там, където може би прекарвате една голяма част от ежедневието си. Ако имате и налични средства е препоръчително да изберете новата врата, но ако нямате, не Ви пречи да импровизирате и да създадете нещо уникално, то ще се сдобиете с визия, с която никой друг не може да се похвали в дома си. А Вие кой вариант избирате?

Няма коментари:

Публикуване на коментар