Направи живота си по-лесен с плъзгащи интериорни врати

Определено, все по-често, се използва единична плъзгаща интериорна врата с механизъм в горната част, но може и тя да е двойна. Като модел, цвят и размер се избира по Ваше желание. 

 Свойства и предимства

Много често се налага да разделяте две пространства, а това може да го направите по елегантен и функционален начин. В такива случаи плъзгащите интериорни врати са доброто решение. Те влияят не само на пространството, но и на дизайна. В жилището най-често отделяме кухня от трапезария, дневна от спалня или гардеробно помещение

Основно предимство при тях е, че не е нужно допълнително пространство при отварянето им, за разлика от нормалната врата. Друго предимство е, че с тяхна помощ може да се преградят цели пространства, без изграждане на преградни стени. Това може да бъде много лесен и ефектен начин, за да промените конфигурацията на големи помещения.

Подходящи материали

В зависимост от това какво искате да разделяте или преграждате, може да изберете и от какъв материал да са вратите.

Предлагат се, както от дървесен материал, така и стъклени крила. Има голям избор на цветове, шарки, принтове. Изработват се по размери на клиента, като всичко е съобразено с отвора, с който разполага.

Стъклените врати са подходящи за баня, поради лесната поддръжка и това, че не е проблем стъклото да се мокри. Могат да бъдат монтирани само крилото с механизма или и с каса и цвят по избор. При тях могат да се направят гравюри и принтове с уникално излъчване.

Предлагат се различни варианти на плъзгащи врати, както и модели, които да улеснят избора Ви и поддържат стила, в който желаете да бъде дома Ви. Нужно е само да знаете какво искате да постигнете, а за другото ще се погрижи фирмата, от която ще закупите вратите, както и служителите, които да задоволят Вашите предпочитания.

Няма коментари:

Публикуване на коментар