Врати от серията Модерн – красив и надежден избор

 

Модерна входна врата

Изборът за врата се оказва, за повечето хора, дълъг и мъчителен процес, защото има аспекти, за които е необходимо да се внимава:

  • производство;
  • модел;
  • цвят;
  • фрезовка;
  • покритие на крилото;
  • шумо и топлоизолация;
  • сигурност;

Всичко отбелязано заслужава да бъде проверено, преди да се решите на покупка. Все пак, вратата не е просто мебел, която можете да сменяте по всяко време.

Серия Модерн

В момента в търговската мрежа има доста голям избор на блиндирани врати. Тук ще Ви посочим определена серия блиндирани врати, която е сред най-добрите предложения, а именно Модерн.

Врати Т-1003, Т-1002, Т-1001 са с неповторими цветове и фрезовки, и няма как да остават незабележими. Те придават уют и топлина, защото касата е облечена с МДФ в същия цвят, като крилото. Освен това имат первази от две страни на вратата. Тези врати имат шест на брой шипове /пасивни/, които при затваряне на вратата остават забити в касата. Сигурността е един от най-важните им показатели - имат две на брой системи за заключване с горен и долен патрон. Притежават, включени в комплекта, доста стилни и елегантни дръжки, като по желание на клиента, външната дръжка, може да бъде /активна или пасивна/. Серия Модерн осигуряват висококачественото уплътнение много добра шумо и топлоизолация, както и Г-образната лайсна, която се намира и долната част. Цялостното уплътнение е достатъчно да осигури, при различните сезони, комфорт в помещенията, така че да няма загуба, както на топлина така и на прохлада.

Освен тази информация, друго доста важно е изпълнението на монтажа да бъде направен качествено. Когато е прецизно монтирана вратата, ще се радвате на по-ниски разходи за електроенергия. Вратата трябва да е добре нивелирана без луфтове и кривини, а первазите да са поставени плътно до стената.

Няма да съжалявате, избирайки някоя от тези врати, защото ще си осигурите нужната безопасност и спокойствие. Домът Ви го заслужава!

Няма коментари:

Публикуване на коментар