Декоративни идеи, за да се справите с вратите си

Класическа дръжка за интериорна врата


Кога една врата не е само врата? 

Когато стане нещо далеч по-красиво благодарение на разкошна дръжка за интериорна врата

Вижте този избор на най-добрите. Може да бъде лесно да пренебрегнете малките детайли в дома: ключове за осветление, панти, врати, копчета и контакти. Тези малки, но съществени съставки са тихите работни коне в интериора, но често цветовете на боята и мекото обзавеждане крадат светлината на дизайна.

Въпреки това, нещо интересно се случва, когато насочваме вниманието към тези подробности.

Когато подхождаме на красивото, вместо на основното или утилитарното, те стават изведнъж забележими и прекрасни за гледане и използване. Това със сигурност важи и за дръжките на интериорните врати

Независимо дали е на вътрешна или външна врата, шикозната дръжка може да осигури допълнителен стил или привкус на остроумна форма. Този обзор     илюстрира колко вълнуващи и привлекателни могат да изглеждат.

1. Внесете характер

Добавете закачлива нотка към вашата кухня, като поставите дръжка на интериорната врата, направена от посуда. Тази точилка изглежда страхотно като здрава, но гладка дръжка. Може би дървена лъжица, черпак или вилица също биха работили добре?

2. Излезте навътре

Вдлъбнатите дръжки работят красиво с плъзгащи се врати и няма да причинят препятствия, тъй като вратата се плъзга докрай. Освен това отварянето на плъзгаща се интериорна врата включва по-скоро дърпане встрани, отколкото към вас.

Тази форма на дръжка се поддава перфектно на това движение.

Нетипична дръжка за врата


3. Изберете неочакваните дръжки, които могат да бъдат направени от други материали, включително къси дължини на стари тръби за страхотен промишлен вид. Тази странна дръжка за врати на шикозната баня носи стилен, заоблен ръб.

4. Потърсете кожени дръжки, които трябва да се чувстват страхотно, когато се хващат, както и да изглеждат красиви върху интериорната врата. Кожата е тактическа алтернатива на метала и на допир е топла и мека. Дебелите кожени каишки, закрепени на всеки край също ще се наклонят естествено във форма на дръжка.

5. Подобрете съществуващите функции

Ако Вашата врата е украсена с резби, цветове или панели, намерете дръжка, която допълва този детайл. Дългата, елегантна форма на този богато украсен дизайн е в прекрасно съответствие с класическата дървена рамка на вратата до нея, спомагайки за подобряването на тези вертикални линии.

Няма коментари:

Публикуване на коментар