Как да се предпазим от проблеми при вратите

Синя стара входна врата


Няма значение кои врати ще изберете - модел, серия, дори производство, важно е всяка врата да бъде системно поддържана – смазвана и почиствана! Затова трябва да попитате в магазина, от който купувате вратите си, не предлагат ли почистващи препарати или смазки за врати. В допълнение за още повече сигурност за вратите и за стените, може да си купите стопери за врата, като на повечето места предлагат в същите цветове като интериорните Ви врати.

 Правилен подбор на Вашите врати

До тук беше за поддръжката на вратата, сега ще споделим как още в зародиш да си спестите много проблеми.

На първо място, доверете се на професионалист във взимането на размерите за интериорни врати. То е много важно, защото първоначално е възможно да допуснете грешка и така вратите изобщо да не станат за Вас или да има задиране и ненужни удари и нарушаване на покритието на вратата.

На второ място, когато избирате вече вратите като модели - с или без стъкло, цвят, дръжки и т.н, не забравяйте да питате и за характеристиките на една врата, а именно от какъв материал е направена, силните и слабите ѝ качества. Понякога, това също ще Ви спести много грижи в бъдеще, защото не винаги хубавият външен вид и цената на една врата я правят добър избор. Доверете се на консултантите преди всичко. Те са високо квалифицирани и обучени да Ви предложат нещо добро за Вас, в съотношение цена/качество.

На трето място идва и самият монтаж, много хора предпочитат, за да стане по-бързо, те да си монтират вратите, като от бързане понякога грешките се случват, но пък ще им струват скъпо на по-късен етап или дори смяна на цялата врата. Повечето шоуруми, офиси, магазини предлагат монтажни групи, работещи към тях, които да Ви монтират интериорните врати без никакви забележки, като същевременно поемат отговорност ако нещо не е изрядно по вратата при самия монтаж. Ако ползвате техните услуги Вие имате гаранция и за монтажа.

Няма коментари:

Публикуване на коментар