Избор на входна врата – забавен личностен тест

 




В днешно време е много актуално, чрез използването на най-различни тестове да се добие представа за личността и характера на човека, който стои пред Вас. Много често на интервюта за работа се правят такива личностни тестове, които показват на HR отделът една друга част от Вашият характер, която не винаги се показва изцяло. Все пак, за да практикуването тази професия трябва много добре да се разпознава поведението и мисленето на интервюирания човек. Затова и една от основните дисциплини при изучаването ѝ е психология.

        ​ Какво представлява теста?

Трябва да изберете една от следните врати и според това ще Ви издадем какъв тип човек сте:

Различни входни врати
1                          2                                 3                                 4


    • Врата 1 – определено хората избрали тази врата, са много дръзки и искат на всяка цена за бъдат център на вниманието. Това е входна врата, която се „набива на очи” и няма как да остане незабелязана. 

    • Врата 2 – доста семпла и класическа врата. Ако това е Вашият избор, определено Вие сте много балансирани, спокойни – хора реалисти, които знаят, че е много по-добре вратата да бъдe здрава, надежда, отколкото да се залага на външния ѝ вид . Цените красотата на входната врата, но не и за сметка на техническите ѝ характеристики.

    • Врата 3 – ако сте се спрели на тази входна врата, значи вие сте човек, който иска да избяга от реалността и да се пренесе в един друг свят – изпълнен със щастие, красота и позитивни емоции. Комбинацията от цветове и форми наподобява входна врата от някоя приказка, която би допаднала много на хора на изкуството.

    • Врата 4 – масивна, метална, черна врата – това определено е изборът на един улегнал човек, който се стреми към универсалност. Но недейте да забравяте, че малко цвят или някакъв детайл може да промени, както облика на една входна врата, така и цялото Ви настроение и мнението на околните за Вас.

Е какво ще кажете – видяхте ли, че всеки един Ваш избор може да „говори” толкова много за Вас? Бъдете смели да бъдете себе си!

Няма коментари:

Публикуване на коментар