Дървени врати

 



Дървени врати


Дървени домашни врати
- естествено красиви, разнообразни по характер и дизайн

 Откакто хората са се установили, дървото е един от предпочитаните материали за изграждане на домове. Независимо дали е хижа или замък - дървото е било, ще остане жив строителен материал, отличителен, индивидуален и устойчив. Входна врата, изработена от дърво, също може да се превърне в недвусмислена визитна картичка за Вашия дом. 

Пълна с характер, с естествена харизма и белязана с печат на достойно майсторство. Независимо дали са класически стилни, футуристично модерни или просто безкрайно красиви: безброй възможности в дизайна и изпълнението, както и разнообразни видове дърво от домашно до екзотично придават на входната Ви врата очарованието, присъщо само на дървото. 



Материали


Широка гама от възможни комбинации с други материали като стъкло или метал също разширява обхвата на проектиране. Дървени домашни врати - високотехнологични за най-високо качество, дълъг експлоатационен живот и максимална сигурност. За разлика от миналото, дървените врати на къщите днес са оборудвани с редица висококачествени технически детайли, които служат, както за стабилност, така и за дълголетие, а също така отговарят на високи стандарти за сигурност. Съществен детайл е заобикалящата го стоманена сърцевина (стоманена рамка), интегрирана в дървената врата. От една страна, той увеличава задържащата сила на входната врата и от друга страна гарантира нейната твърдост при усукване. Тройната плътна болтова ключалка е здраво свързана или завинтена към нея. Заедно със скритите ударни плочи, той предпазва от проникване.

Марков цилиндър


 Марковият цилиндър, предназначен за аварийни и опасни ситуации, Ви позволява да запазите спокойствие, ако вратата случайно се затвори и ключът е вътре. Вратата може да се отвори лесно с резервен ключ - без да се налага да се обаждате на скъпия ключар. Пантите от 3 части, завинтени към стоманената рамка, не изискват поддръжка и се регулират. Двойният фалц и двойното уплътнение оптимизират устойчивостта срещу кражба, топлоизолацията и шумоизолацията, докато екологичният изолационен слой гарантира отлична Ud стойност, което води до значително намаляване на енергийните разходи. 

Цветова структура


Остава да се спомене 4-кратната цветова структура. Той гарантира оптимална защита срещу атмосферните влияния и е съществена гаранция за дългия експлоатационен живот на Вашата дървена входна врата.

Няма коментари:

Публикуване на коментар