Метални входни врати с полимерно покритие



За тези, които мислят не само за характеристиките на дизайна, но и за външния вид, полимерните врати могат да бъдат намерени в най-различни дизайни. Купувачите могат да избират от огромно разнообразие от цветни модели. В допълнение към стандартните комплекти за тониране, повърхността на вратата може да бъде декорирана, например да съответства на текстурата на камъка. Платното може да придаде блясък или матов оттенък на повърхността. 

Повече за металните входни врати

Производството на вратите отнема време и е многоетапно. Много работа се извършва, както на предварителния етап по време на подготовката на метала, така и на по-нататъшните етапи на работа. Използва се скъпо оборудване за полимеризация на боядисаната тъкан. Затова, когато си избирате такъв тип врата се доверете на специалисти, които ще направят Вашата врата изцяло по Вашите изисквания. Възможно е също така да изберете стил: класически, модерен или хай-тек, като променяте цвета, грапавостта и материала.

 

Висококачествените и надеждни метални входни врати с прахово покритие стават все по-популярни. Полимерното покритие, нанесено чрез прахово пръскане, придава на вратите повишена устойчивост на корозия и висока издръжливост.

 

Предимства на металните входни врати с полимерно покритие

 

Благодарение на полимеризацията на праха повърхността на платното придобива редица предимства:

• устойчивост - това е особено вярно, ако крилото е монтирано при външни условия. Полимерно- праховите врати са изпробвани от -50 до +50 градуса от околната среда.

• повишена устойчивост на влага- най-новото и уникално покритие осигурява почти пълна защита срещу влага.

• повишена пожарна безопасност- класът на пожароустойчивост на металните врати е много висок.

• много лесна грижа- при измиване можете да използвате химически препарати. Те няма да навредят на вратата.

• UV защита - полимерното покритие осигурява защита срещу ултравиолетово лъчение, при което с течение на времето цветът няма да избледнее.

• екологичност- при производството се използват само екологично чисти материали, а най-новите технологии ни позволяват да обработваме метала без вреда за околната среда.

 


Няма коментари:

Публикуване на коментар